Zieyra World World Of Zieyra Zailani

Monday, 30 September 2013

YEah STOCK baru !!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 

HEY Korang !! hari ini zieyra nak bagi tahu yang zieyra ada STOCK baru untuk tudung ... 
LAWA-LAWA stock baru nie .. cepat-cepat .. sape nak cuba .. selesa taw bila memakainya .. sangad lembut .. 









Ni semua STOCK baru .. jum beli .. LARIS taw .. ramai yang dah mencuba .. selesa dan sangad soft .. mari-mari CUBA TUDUNG BAWAL Ini .. Tudung ini akan menampak kan anda lebih cantik dan menawan ! ..

nak tanya pape boleh tanya di 

No.Tel : 0176048132 
Wechat : XIEYRA 

Harga 
Bawal bercorak RM 25
Bawal Satin yang bidang biasa RM 20 
Bawal Satin yang bidang 60 RM 22

Kalau yang duduk luar dari Melaka kami mengenakan POSTAGE 

RM 6 untuk Semenangjung Malaysia 
RM 9 untuk Sabah & Serawak 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 26 September 2013

JUm beli TUDUNG !

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 

Apa khabar korang ? ada sehad? mesti sehad kan . Zieyra ada buad bisness kecil- kecilan nie . Kalau ada yang sudi support zieyra tuh mai lah tengok ye barang yang zieyra jual nie . Mungkin yang perempuan lebih berminat nak beli kot . 

Nak tahu eyh zieyra jual apa ?? zieyra jual TUDUNG lah korang . meyh tengok bawah nie ada pic nye 













Ciri-ciri tudung : 
Material tudung nie jenis CHIFON SILK 
Tudung bawal bercorak dan bawal satin 
Tak perlu nak gosok 
Dia cantek terletak ikut muka kita 


Harga 
Bawal bercorak RM 25
Bawal Satin yang bidang biasa RM 20 
Bawal Satin yang bidang 60 RM 22

Kalau yang duduk luar dari Melaka kami mengenakan POSTAGE 

RM 6 untuk Semenangjung Malaysia 
RM 9 untuk Sabah & Serawak 

Tempahan dibuat melalui 

No.Tel : 0176048132 
Wechat : XIEYRA 

Anda GERENTI kelihatan cantek dan berseri jika menggunakan tudung ini . ANDA JUGA BOLEH BELI BORONG .. Jika berminat sila hubungi sekarang 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, 22 September 2013

Profile


Assalamualaikum dan selamat sejahtera 




Holla ! Since korang dah klik or terklik link 'Profile' tu , apa kata korang baca je sampai habis .. mana tahu ada yang terpikat dekat budak tembam nie . hihih gurau k gurau .
Nama penuh aku Nadzirah , Kebiasaan orang panggil aku Zieyra or Nad . but sejak kenal dengan seseorang nie dia panggil aku Jibam . So aku pon dah terbiasa dengan panggilan tu . Umur aku 19 tahun since 17 Mac 2013 . Bak kata ayah aku dah boleh kahwen dah ni umur cam kau but aku rasa tak kot lagi aku nak sambung sampai Degree dulu , herr herr herr ==' Aku menetap di Melaka Bandaraya Bersejarah , Bandar Teknologi Hijau , since aku baru lahir lagi . Anak Jati Melaka katakan . Ehh over sudah . bhahaha !
Boyfriend ? May be Yes , May be No . Tapi aku sayang dekat seseorang yang bernama Muhd Fairus . Sayang sangad dekat dia . Dia lah yang panggil aku Jibam *tetiba je :p

Aku ada BFF .. Sorang nama dia Shaierah Mokhtar and another one is Siti Fatimah Rahmat . Kami setiap minggu cuba cari masa untuk hang oud bersama even masing-masing busy dengan study . Bawah nie aku serta kan Picture My Beloved BFF . Yang si Fatimah tu sudah ada calon . Tak lama lagi kawen la dia .


Banyak kenangan tercipta bersama mereka .. 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Zieyra Zailani